PADI  "OPEN WATER DIVER".

Wil jij ook in 5 weken een internationaal erkend PADI duikbrevet halen? Schrijf je dan nu in voor de Padi "Open Water Diver" cursus.


Al op de eerste cursusavond ga je, met gebruik van de complete duikuitrusting, je eerste duik in het zwembad maken. Gedurende 5 cursusavonden besteden we zo'n 8 uur aan praktijkoefening in het zwembad. De cursus is erg praktijkgericht en je hebt dan ook alle gelegenheid om in een comfortabel, verwarmd zwembad aan de duikuitrusting te wennen en de vaardigheden te leren die je nodig hebt voor de buitenduiken.
Voorafgaand aan de zwembadduiken neemt je instructeur de theorie met je door en behandelt eventuele vragen. Gedurende deze periode leer je bovendien onze instructeurs kennen als geduldige en vriendelijke professionals die er alles aan zullen doen om van jouw duikcursus een onvergetelijke tijd te maken.
Je eerste buitenduiken zijn altijd wel even spannend. Wat ga je zien, hoe zal het zicht zijn, zwemmen er grote vissen, hoe lang doe ik met mijn lucht... Die eerste duiken zijn de belangrijkste van je leven. De indrukken en ervaringen die je hier opdoet zijn bepalend of jij duiken wel of niet leuk vindt. Wij vinden het belangrijk dat je bij deze duiken door je eigen instructeur begeleid wordt.
Je hebt deze reeds leren kennen en weet dat je hem / haar volledig kunt vertrouwen om je wegwijs te maken in deze voor jou nieuwe omgeving.
Bij GoDive Heerenveen vinden we dat je voor de beginneropleidingen geen eigen materiaal hoeft aan te schaffen. Als GoDive duik school  zorgen wij ervoor dat je met modern en comfortabel duikmateriaal leert omgaan en duiken. Het Open Water Diver manual, de duikplanner en het logboek hoeft niet apart aan te schaffen. Ook je  brevetaanvraag  is inbegrepen bij de prijs die de instructeur met je afspreekt.

Opgave bij:
rudy.stelwagen@godiveheerenveen.nl jannes@godiveheerenveen.nl